De Marketing Strippenkaart

Leestijd: 2 minuten

De kans is groot dat jij als ondernemer of marketeer in deze periode even je voet op de marketing-rem wilt zetten. En om het bedrijf draaiende te houden zul je daarom extra kritisch naar jouw marketing moeten kijken. Wij snappen dat. Maar let wel: het willekeurig verlagen van je marketingbudget tijdens deze aankomende recessie levert géén voordelen op de lange termijn. Daarom is het stoppen met marketing in feite gelijk aan het stoppen van de online omzet. En dat wil je niet, toch? Ons advies: “hold the line”.

Tuurlijk, er komt fase aan waarin iedereen alles op alles moet zetten om de business draaiende te houden maar dat betekent niet dat je helemaal niets meer kan op het gebied van marketing. Sterker nog, juist nu zou je door moeten pakken op het moment dat ook jouw concurrenten onder druk staan en stoppen met sommige online activiteiten. Hoe? Door nóg slimmer met digitale marketing om te gaan. Dit doe je bijvoorbeeld door realistisch te blijven denken en kritisch te zijn op waar jij je tijd en geld in wilt steken. Monitor daarom je campagnes en KPI’s nóg beter, focus je meer dan ooit op het genereren relevante leads, stop tijd en energie in iedere euro waarmee je adverteert en overdenk eventueel je propositie en prijs. Zo kun jij deze aankomende periode verslaan en er sterker uitkomen!

Nu kan het zijn dat jij deze tijd, kennis en expertise op dit moment niet in huis hebt. Daarom hebben wij voor jou, juist in deze periode, dé ideale oplossing:
De Marketing Strippenkaart – voor marketingsupport wanneer het JOU uitkomt.

  • Wil jij op dit moment professionele marketingondersteuning blijven krijgen zónder langdurige contracten?
  • Wil jij vooraf weten wat je kan verwachten binnen de afgesproken uren?
  • Wil jij doorgaan met het genereren van online traffic, leads en omzet? Dan is deze Marketing Strippenkaart de beste oplossing voor jou. Meer weten? sales@leads-international.eu

Mike Jansen