Glocalize content

In de tijd van nu, dat de internationale concurrentie tussen bedrijven heviger is dan ooit, is glocalisatie belangrijker dan ooit. Het concept van glocalisatie vertaald zich in het aanpassen van de content / marketingactiviteiten voor verschillende markten en doelgroepen. Om rendementvolle marketing campagnes op te zetten is het essentieel dat de content nauw aansluit en afgestemd wordt op de lokale doelgroep. Hierbij valt te denken aan taal, cijfers, data, valuta en culturele verschillen.

Bij Leads International brengen we jouw content tot leven in elke taal. Ons team is in meer dan 50 landen actief en vertaalt content in ruim 20 talen. Van productlanceringen tot webcontent, wij pakken de inhoud aan en transformeren deze in iedere wenselijke taal zodat deze ook aansluit bij de lokale bevolking. Waar een vertaalbureau jouw content letterlijk vertaalt gaan wij verder. Wij zorgen voor een hele vertaalslag met de lokale markten en (waar nodig) met de juiste zoekwoorden. Om de kwaliteit van de glocaliserende teksten te waarborgen worden de vertalingen door lokale professionals uitgevoerd; zij spreken de taal van jouw lokale doelgroep en maken op deze wijze jouw merk/boodschap tot een lokaal succes.

Een goede samenwerking is onze sleutel tot succes. Onze professionals communiceren graag met jou en denken met je mee. Zo kunnen we jouw bedrijf ook op lokaal niveau in de markt zetten!

Diensten

Optimalisatie (SEO)

Organische zoekmachine optimalisatie

Lees meer

Adverteren (SEA)

Zoekmachine adverteren (SEA)

Lees meer

Display adverteren

Display adverteren

Lees meer

Digital marketing audit

Breng de online mogelijkheden in kaart

Lees meer

GDPR audit

General Data Protection Regulation

Lees meer